Yorumlar

Yorumlar(26)
    • Ali
      Ali Ekim 25, 2017

      Merhaba iyi günler dilerim aydın çevresinde gizlilik içinde tanışmak isteyen özgür bayanlar tanışmak istiyorum İzmir içinde tanışmak isteyen özgür bayanlar tanışmak istiyorum 5068028269

      • Belevrek
        Belevrek Kasım 15, 2018

        Slm ben istbuldan dul ve ne isdedigini bilen bayanlarla görüşme saglıyorum 05541929919 arayın görüşelim

    • SEOMic
      SEOMic Haziran 26, 2018

      Dünyanın en çok tercih edilen jigolo sitelerinden birisi izmir sesli dünya olduğunu düşünüyorum.

    • Progonsom
      Progonsom Temmuz 11, 2018

      bende kendim yabancı ülkede yaşıyorum çok yabancı jigolo buldum.

    • cem
      cem Temmuz 11, 2018

      Siz degerli bayanlarla hoş zaman gecirmek isteyen bir beyim sizi mutlu edecegeme inaniyorum bir telefon kadar yakinizdayim yerim izmir yas30 05348785705

    • Kevin
      Kevin Temmuz 26, 2018

      Dünyanın bence en çok jigolo sitesi

    • pavingsom
      pavingsom Temmuz 27, 2018

      Bende jigolo arıyorum varmı? Güzel bayanlar

    • Murat
      Murat Ağustos 4, 2018

      Selam ben Murat İzmirli olgun bakımlı kendiyle yaşıyla barışık jgolo arayan izmirli bayanlar gündüleri müsaitim o5314296211 sadece İzmir lütfen 05314296211

    • Magsom
      Magsom Ağustos 11, 2018

      çok güzel bir site cep telefon numaralarını bekliyorum

    • Romanes
      Romanes Ağustos 27, 2018

      176 boyunda 90kilo buydaytenli sevecen biriyim izmir dikilide oturuyorum işimde ustayım 05324016326

    • Ramazann
      Ramazann Ağustos 31, 2018

      Merhaba bayanlar dul 4045 bayanlar yaşımda izmirde oturuyorum gencim numaram 05312988702

    • Ramazann
      Ramazann Ağustos 31, 2018

      Slm izmir olgun bayanlar yas sorundeğıl

    • Ramazann
      Ramazann Ağustos 31, 2018

      Slm izmir olgun bayanlar yas sorundegğıl

    • Kenan
      Kenan Eylül 10, 2018

      Selam bayanlar 1.73 boyunda eylenmeyı seven her ortama uyan sınırsız seks ve partnerımı memnun etmeyı cok severım öncelıgım tenızlık ve bakımlı olması gerısını bana bırakın

    • İbrahim
      İbrahim Eylül 15, 2018

      Selam yeşil gözlü buğday ten. Normal vücut sexi çok severim Tel. 05550727142 izmir

    • Ali osman
      Ali osman Ekim 9, 2018

      Merhaba İzmir çeşme ali osman bayan arkadaş arıyom

    • Belevrek
      Belevrek Kasım 15, 2018

      Slm ben istbuldan dul ve ne isdedigini bilen bayanlarla görüşme saglıyorum 05541929919 arayın görüşelim

    • Bilal
      Bilal Ekim 2, 2019

      Slm ben kütahya ve cevresi olgun bayanlar tanışmak istiyorum 05558875866

    • Cuma
      Cuma Ekim 18, 2019

      Slm ben cuma Şanlıurfa 27 yan 160 byn jigolo arayan bayanlar sizi çok iyi tatmin ederim gizlilik içinde yapiyrm otel yada kendi eviniz olabir 05436776062


Sen de Yorumla!